fredag 13 maj 2011

Paradise Oskar - Heja Finland!

Kyliga vindar och betydligt svalare väder, riktigt skönt är det bara i solen. Fåglarna flyttar in i holkarna, syrenerna har inte slagit ut ännu men det är inte lång kvar här på landet. Även vinter och höst äppelblom skymtar fram, päronträden blommar redan. Inte så många blommor så jag hoppas på få men stora päron till slutet av sommaren. Lite upp och ner är naturen i år, blåbärsbuskarna har redan börjat blomma och hösthallonen har blomknoppar. De ska man klippa av alla grenar på då bären alltid kommer på de nya årskotten. Innan jag hann göra det var de fulla av nya blad, ny sort sedan förra året, mörkgula och kanongoda. Spännande att se om det verkligen blir bär redan nu på de gamla skotten?

Sverige är med i finalen på Eurovision Song Contest, tror inte vi vinner. Röstar på Finland och Paradise Oskar, helt rätt i tiden och en så himla fin sång.


K har varit på lasarettet och nu fick han beskedet att han hjärta är friskt igen. All vätskan i hjärtsäcken är borta, troligen förorsakad av den trasiga hjärtklaffen. Han har även varit på jobbet med papper som ska till Afa så han får ut lite mera pengar då sjukskrivningen bara ger ca 80% av hans normala lön. Mycket övertid på jobbet som vanligt, bråda tider så här års innan semstertiderna v 26-33. K la in om 5 veckors semester i sommar redan i januari men än är det inte klart, får han det hoppas han på v 29-33. M jobbar de sista dagarna på sin praktik nästa vecka sedan är hon utan sysselsättning igen :0{

Inga kommentarer: