tisdag 2 augusti 2011

Färgburkar och protein

Härlig förmiddag med mycket dagg i gräset, ner till "bara" +10C i natt. De sa just på radion att det ska bli en molnrik eftermiddag men utan regn. Underbart varmt, såg från tåget i går att vårt utomhusbad verkligen hade besökare, verkar som många som ännu inte åkt på semester. Vi tog tåget till Tranås igår K och jag då vi alltid tycker det är bättre att köpa färg där. Nära, god service, trevlig personal och stort utbud, det funkar alltid bäst. Glada skratt då vår färg inte längre finns kvar men det nya alternativet blev blandat till samma kulör ändå. Oljefärg för utomhusbruk måste alltid finnas, luktar verkligen FÄRG på det gamla hederliga viset. K har redan strykit pardörrarna och torkrums dörren 1 gång då de är i skuggan fram till kvällen. Vi beställde också 3 st tapetrullar för lilla hallen och lät dem blanda halvblank lackfärg till snickerierna i en rökgrå nyans. Inomhusfärgen är ju vattenspädbar och torkar på 4 tim. vilket jag tycker är bäst.
Var också inne i Lifebutiken och köpte några protein bars. Har kännt mej ovanligt trött på kvällarna men vet inte riktigt varför? Sover ovanligt länge också, normalare på vintern än på sommaren för mej. Knepigt då grönsaker och bär ger bra med mineraler och vitaminer så jag borde vara piggare......
Äldsta dottern åkte till Cypern med sin pojkvän igår, hoppas de får en underbar vecka! Det är riktigt varmt där nu, sol, vit sand, bad och god mat, längtar alltid tillbaka dit igen. 
Kantareller för frysen
     

Inga kommentarer: