torsdag 18 augusti 2011

Vad är det för dag i dag?

Nu äntligen fungerar blogger igen, något trist fel då det inte gick att skriva ens i HTML, usch. Det är sällan fel där vilket känns mkt tryggt.
Idag fyller mitt yngsta barn, en dotter år. "Lilla sladden" är inte så liten och mesig längre även om hon ibland blev ganska bortskämd. Ett hopp på 11 år mellan barn nr 3 och nr 4, kanske psykologiskt också då vi givit upp hoppet och gick vidare. En spermie i special utrustning som äntligen nådde fram, haha!
Första "presenten" kom redan igår som en glad överraskning, M kom in på undersköterske utbildningen hon sökt i sista minuten, 3 terminer på MoA-skolan, gissa om hon blev glad :D Hon saknar de gamla gubbarna o tanterna sedan i våras och har börjat förstå att det här är något hon vill fortsätta jobba med.

Den 16:e plockade jag ner växthusets 2 st persikor som vägde tillsammans över 500 gr. De hamnade i Romtopfen efter skalning, skivning och förvälning, gott till jul. Även de stora blå Anita plommonen var färdiga, de vägde strax under 1 kg och passar bästa att äta när de är nyplockade.


Har nu tapetserat och målat i 3 dagar tillsammans med K, länge sedan men väldigt roligt när det blir ett bra resultat. Vi har tagit det lugnt, lagat mat, handlat och pysslat i trädgården också under tiden. Har nu lite småplock kvar som blir färdigt på fredag, lampor och hyllor som ska upp igen etc etc.


Grattis - Grattis - Grattis ---<--<{@
Marilla på 21-årsdagen önskar Mamma o Pappa

Inga kommentarer: