tisdag 23 augusti 2011

Med ett skutt in i vardagslunken

Så är första dagen till ända på vecka 34 och vi är tillbaka i normala gängor.
K började jobbet i morse och M for iväg till skolan. Båda var rätt nöjda vid hemkomsten och hade massor att berätta vid middagen.
Varm skön dag utan befarat regn, det försvann och tisdagen ser också lovande ut. Lite grann varannan dags väder med värme enligt prognosen och det känns bra.
Mkt trevlig lördag och söndag med middagar och fika då M firades ordentligt. Hon var riktigt nöjd med sina presenter, pengar, skolgrejer, egna lyan saker och presentkort på kläder. Lite roligare att prova och handla kläder nu då inga extra kilon finns kvar sedan länge, det mesta passar direkt.

Eldriven grävare för barn, vilken maskin!

Renoveringen av lilla hallen blev klar i fredags och det blev helt ok. Har fortsatt med trädgårds arbetet idag då där finns massor att göra nu. Tid att klippa av alla gamla överblommade hallonskott, rosor och hortensior som blommat över och att sätta nya jordgubbsplantor för nästa år. Väntar nu också att höra från grävfirman då jag godkänt deras offert för jobbet. Kanske inte den här veckan men troligen nästa vecka. Det ska bli skönt när det är klart och färdigt för jobbet tar 4-5 dagar. Sedan blir trädgården jättestökig o totalt upp och ner vänd i ett par månader, hoppas inte vintern kommer så tidigt i år!

Inga kommentarer: