söndag 7 augusti 2011

36 cm lång = Årets första gurka :D

Söndag och idag har det verkligen varit ett himla väder. Ömsom regnbyar och solglimtar, regnet har studsat mot fasaden på sydsidan och så plötslig sol mellan blygrå moln. Regnvatten har vi fått och det är toppen för vi vattnade med det sista igår. Förrådet på regnvatten räckte alltså i 7 dygn och då har jag vattnat med råge, nu har K fyllt på igen. Regnmätaren visar på över 15 mm och dagen är inte slut än, borde finnas en avstängnings knapp ibland.
Igår hade vi verkligt tur med vädret, några regndroppar innan kl 9 och nästan bara sol. Härligt då vi hälsade på min syster o sambo på deras land, toppen god mat, gott att dricka och trevligt sällskap. Varmt tack för i år och välkommen till oss ska ni vara i slutet av augusti!

Var idag med sonen + familj och shoppade, blir nästan alltid trevligt när det sker så här spontant. Inte mycket folk fast det var busväder, många vilade säkert från sol och bad.

Vägde 1:a slanggurkan från växthuset idag, 395 gr och 36 cm lång, blir säkert en gurkmacka ikväll :0} K har tvättat taklisten i hallen vi ska tapetsera då vi byter färg på snickerierna också, pärlemorrosa var fint 1988 men inte nu. 2 veckors semester kvar för K, han tycker han borde ha tagit 5 veckor tidigare i sitt livet,  det är klart bäst!

En känd komiker sa följande:
"Att vara gift är komplicerat.
Det är som att lägga ett pussel med 5000 bitar och enbart himmel"

Inga kommentarer: