fredag 25 mars 2011

Kylig dag på kyrkogården

Först av allt, grattis Mathias på din 34:e födelsedag!
Du är ju född 23:56 och höll nästan på att missa våffeldagen ;0)


Idag har jag varit till Norrköping med pendeln och tog också en sväng till kyrkogården för att titta till farfar Eriks grav efter vintern.
Förmiddagen bjöd på sol men ganska kyligt väder, såg inte så många vårkläder utan de flesta människorna kurade i blåsten med uppdragna axlar i sina tjocka jackor/kappor. Kyrkogården var skräpig av grenar och gamla löv, knappast några vårblommor alls vid gravarna. Jag städade undan granris och kransar, luckrade jorden där de tidiga tulpanerna börjat sticka upp. Sedan tog jag bussen ner till stan, fikade, handlade lite småsaker och även käk till middagen. Hemma på landet igen vid 15-tiden och det var skönt!

Så har då K fått en operationtid och det känns ganska bra. Vi tycker att han har blivit tröttare de senaste veckorna och ibland lägger hans sej redan efter nio på kvällen, sover till sex/sju tiden på morgonen och känner sej ändå inte utvilad. Hans blåsljud hörs också väldigt tydligt nu sa sjuksköterskan på Sensia.
På torsdag den 31 mars ska han in på Thorax för inskrivning och genomgång ang. operationen. Det är mellan kl 10:00 och 16:00, sedan får han åka hem. På söndagen den 3 april ska han infinna sej senast 18:00 på sjukhuset och måste sova där över natten och det blir alltså operation 04 - 04 - 2011.
Vi hoppas att det verkligen blir då för kommer det in akutfall kan operationen bli förflyttad till en annan dag.

Inga kommentarer: