söndag 16 oktober 2011

Rich Man, Poor Man by Irwin Shaw

EllaBella äpplen
Då var 2 stycken sköna helgdagar över och det har varit övervägande solsken, fint höstväder! Vinteräpplena är nedplockade, superfina och fler än vad vi trodde. Mycket rönnbär i höst som fåglarna nu ta hand om så då blir det sällan rönnbärsmal i våra svenska äpplen. Idag har vi eldat mycket ris och annat gammalt skräp som blivit liggande. Skönt att ha det gjort innan vintern kommer med stormar och snö. Behöver en lång dusch snart för att tvätta bort brandröks lukten, blääää.


I fredag satte K in innanfönstren på övervåningen och det är alltid lite speciellt. Lika mysig är det att sätta in dem på hösten som att ta ut dem i början av maj, funkar bättre än 3-glas fönster faktiskt. Blir så ombonat men lämnar alltid på tok för lite fönsterkarm kvar.
På lördags kvällen passade vi på att fortsätta titta på "De fattiga och rika" som K fick i present förra året. Har för mej att den visades för första gången 1976-77 och den här boxen är på 3 st dvd om 12 st avsnitt.
Vi började titta i vintras men glömde bort boxen då vi hade andra saker som tog tid. Typiskt gammal serie med inte så bra foto men roligt att se Nick Nolte, Peter Strauss och Bill Bixby som ganska unga. Ja vem minns inte skurken Falconetti, the real bad guy?
Box nr 2 drogs tillbaka av någon anledning så just nu finns det bara en engelsk version ute utan svensk text, vet inte om vi vill ha den senare.

1 kommentar:

Jenny sa...

Hej, superfin blogg! :)