fredag 14 oktober 2011

Natur i gult, orange och brunt

Vet inte riktigt var de senaste dagarna tagit vägen men fort har det gått. Har jobbat lite ute varje eftermiddag och insåg idag att det mörknar otroligt fort nu på kvällen. Ögat vänjer sej snabbt och när jag kommit in och tittat ut genom fönstret har jag tänkt, var det  mörkt ute? Månsken de senaste 4 nätterna och riktigt klart sådant också. Blir troligen åter en ganska kall morgon då temperaturen bara var +1C strax före midnatt.

Spisen blev lagad redan i måndags, 2 st "tåtar" som lagt sej mot folien på baksidan, t o m elektrikern tyckte det var helskumt, ett måndags expl.?


I vardags rummet gapar en del hyllor tomma då M börjat packa ner sina dvd filmer. Hon har även börjat packa en del kläder, hemsaker och lite böcker, blir säkert mer lådor än vi trodde. Håller själv på att omplacera lite saker så nu är det tid igen för några Tradera auktioner för allt kan jag ju inte spara här i livet.
Det ska bli både sorgligt och roligt att inreda vårt sovrum där det huserat 1 eller 2 st barn hela tiden de senaste 34 åren. Kanske kommer inte K och jag att trivas där alls men misstänker nog att vi båda gillar läget!
K har tätat mera fönster och imorgon plockar vi nog ner de sista EllaBella äpplena. De är inte så många i år men stora och fina.

Inga kommentarer: