onsdag 3 september 2014

Turkiskt kaffebröd

Det är sommarvärme över staden, 
när jag går ut för att både promenera och handla lite. Kan inte undgå att se alla tjocka jackor och påklädda ben. Vill folk ha höst redan? 
Jag hittade ett par rader på nätet jag tycker så mycket om. 
- People stop rushing summer away. As long as she acting like summer treat her like summer - 
Jag handlar turkiskt kaffebröd på torget, en sort sega stora vetekringlor med massor av sesamfrön. De gillar jag mycket, de är så speciella. 
Sedan går jag till "vår" park, den som känns som landet och tittar hur det är med frukten. Lite äpplen på träden, bara vinterfrukt och inte så stor. Fast träden är välbeskurna tror jag den torra sommaren gjort frukten mindre. Nya träd planterade de i våras, ett päron och ett plommon. Kommer att ta tid innan de börjar bära frukt.
Mycket kastanjer och fortfarande gröna löv, bra då känns hösten inte så nära. Skönt att sitta i solen ett tag och tänka.
Nu ska jag sitta en stund och redigera foton. För mina kommande auktioner på Tradera, nu känns det roligt att sälja igen.

1 kommentar:

Min Lilla Kokvrå sa...

Håller helt med dig, folk plockar fram vinterkläder på tok för tidigt. Visst en extra tröja kanske går åt på morgnarna, men se då till att ha något tunnare under när man går ut i solskenet och värmen under resten av dagen. Satt igår och solade i bikini, som vilken julidag som helst. Härligt!
Ha det gott! / Birgitta