tisdag 31 januari 2012

Äntligen slut på månaden

Då är det bara några timmar kvar på januari och det känns riktigt skönt. Nu kan vi bara gå mot ljusare tider och februari brukar rulla på ganska fort även fast det är skottår i år. En riktig jäkla gråkall dag med låga moln och en sol som inte orkade titta fram. Visst det är längre ljust nu på dagarna men vissa dagar är bara usch, fy och blääää iallafall.
K var igår till Sensia, företags hälsovården med sitt knä som åter bråkar vilket delvis tycks ha med kylan att göra. En ung läkare klämde och kände ordentligt och tror att det är ett ledband som är slut. K fick papper med rörelser han ska göra hemma och så skulle de höras igen om ca 1 vecka. Besvärligt då det alltid är mycket klättrade på maskinen och då måste bägge knäna fungera perfekt.

I kväll har jag bakat semlor och när jag vispade grädden lade den ena vispdelen av på elvispen, troligen ut sliten så det blir att köpa en ny ganska snart. Det funkade ju att vispa för hand men tog ganska lång tid, har haft klena handleder hela livet tyvärr :0{

Inga kommentarer: