lördag 3 december 2011

Förskylnings tider

Sedan i onsdags har jag K hemma med dunder förkylning. Han trodde nog själv att det bara var ett hastigt övergående virus med lite snuva och rinnande ögon. Just nu är snordukar, näsdroppar och massor med dryck hans bästa vänner men en ihärdig hosta har också tillstött vilket är jobbigt. Väldigt länge sedan han var så här medtagen men har man känsliga luftrör så har man.
Trött, frusen och orkeslös fast fortfarande med bra matlust vilket är ett klart plus. Känner inte så mycket vad maten smakar och någon feber verkar ännu inte ha in funnits sej. Själv har jag lite ont i kroppen och halsen och kan sova hur mycket som helst vilket tyder på att jag också fått en släng.
Typiskt för så här mild vinter, bacillerna frodas när de kunde frysa ihjäl istället.


I tisdags kom K hem med en utomhusslinga som såg ut att ha legat på vår Q8 mack i flera år - gammal ask, påsen med extra lampan och klämman förintades när vi rörde vid den - men ungefär lika med vår gamla slinga.. Innan vi satte upp den provade vi, den fungerade varken i ute eller innekontakten. Macken tog naturligtvis tillbaks den då troligen flera lampor var trasiga på den, reklamation!
Nu talar vi om att köpa ännu en diodslinga nästa vecka till granen för K säjer att det inte är meningen att vi ska ha några normala granlampor där iallafall, haha.

Ca 10 st stora citron blommor har slagit ut så nu luktar hela övervåningen som en citruslund i Italien och knappast som december i Sverige!

Inga kommentarer: