tisdag 27 december 2011

Absolut inte 50, bara 25 år :D

De högsta temperaturerna på tisdagen uppmättes vid mätstationer i Stockholm och Östergötland, där termometern stannade på +11,3C. Vintern har ännu inte kommit till södra Sverige som ännu har höst enligt SMHI.
Ovädret Dagmar har ställt till en del bekymmer och blåsten är verkligen superjobbig. Natten mellan juldagen och annandagen blåste 3 st glasrutor ur mitt växthus men K kunde sätta tillbaka dem igen då de var hela. Natten till idag blåste åter 3 st glas ut men från en annan sida och där gick en stor ruta totalt sönder. Just nu avvaktar vi med att sätta tillbaka glasen då det är mera blåst att vänta de närmsta dagarna. Ute-julgrannen har blåst omkull X antal gånger fast den står i lä men virvel och kastbyarna har varit många.

Igår, annandag jul fyllde en kompis 50 år och det var ett trevligt avbrott i julfirandet. Jättegod smörgås tårta och kaffe med hembakat + tårta tyckte alla var toppen och som vanligt gick tiden alldeles för fort. De flesta skulle upp och jobba idag så det fanns ingen tid för "partytime" 

Välkommen bland "åldringarna" Anki och tack för festen!

Adjö Tomten, välkommen tillbaka nästa år igen!

Inga kommentarer: