måndag 5 december 2011

Allt är så nära i advent

En riktigt grön 2:a advent blev det med strålande solsken ett par timmar och lite blåst. Solen sken in genom fönstren vid 11-tiden då mässan var slut och visade otroligt smutsiga kyrkfönster. Vackert och stämningsfullt som alltid i advent och trevligt att sjunga psalm 103 igen "Breden väg för Herran" som var så vanlig när jag gick i folkskolan som barn. Tycker om att sjunga den, tycker om att "skråla" en psalm riktigt högt när jag kan den och har texten i minnet. Övervägande äldre människor i kyrkan då barnkören framförde flera sånger, ljusa röster som alltid uppskattas till julens sånger.


K är nästan kry från sin förkylning men tog för säkerhet skull mopeden istället för cykeln igår, dumt att anstränga sej för mycket och dra ner iskall luft i "rören". Idag börjar han jobba igen men det blir en kortare vecka då julbord stundar om fredag.
Min förskylning är jobbig då den inte vill bryta ut, har troligen sovit mer än jag behöver och vaknade åter vid kl 5 i morse. Lite ledvärk men inget som stör that much, ska passa på att städa lite strax för det behövs ju alltid. Väldigt lätt att hamna i en soffa med en katt i knät istället nu i mörka december ;0)

Inga kommentarer: