lördag 3 maj 2014

En kylig lördag i maj

Jag bär ut pelargonerna på balkongen igen efter natten inomhus. Tror det varit frost igen men kanske inte mitt i stan. Vacker blå himmel och strålande sol men det ska bara vara ett par timmar till enligt radion. Tråkigt att det blev så kallt mitt i blomningen av många fruktträd. 
Jag har inte skrivet något alls på bloggen på ca 14 dagar och det verkar nog konstigt. Så blir det då viktigare saker händer för när jag skriver vill jag ha lugn omkring mej. 
Yngsta dottern har bott hos oss från och till den senaste tiden. Hon jobbar i Nkpg så det funkar bra med både pendel och buss. Dottern behövde vara från pojkvännen ett tag, bäst så när ingen vet riktigt vad den andra vill. Nu är hon tillbaka hemma och det verkar som båda två tänkt till lite och det funkar bättre igen. Ibland kan det vara bra att inte ses på ett tag. Lättare att sakna någon också som inte finns där varje dag. 
K och jag passade iallafall på att åka och titta till våra föräldrars gravar förra helgen och att njuta av våren på landet. Det var ganska fint på gravarna med vårblommor men mera jord  och växtnäring hade vi med oss. 
10 kr för ett toabesök, dyrt!
Idag är K på biblioteket, han tycker om att läsa Corren och NT så fort de öppnar om han har tid. Sedan blir det säkert en solstund i parken för oss om det fina vädret fortsätter.
Trevlig helg på er! 

Inga kommentarer: