torsdag 8 maj 2014

Och på radion spelar de Dolly Parton

Mina fingrar var stela som glasspinnar när jag kom in från balkongen. Har kortat in lavendelbuskens grenar då nya skott börjat bryta fram. Usch, så här på våren saknar jag verkligen en trädgård. Såg en liten klunga människor på förmiddagen som troligen var pensionärer från vårt område. De gick runt och tittade om förbättringar och ändringar kan göras runt våra hus.
Jag hade ingen lust att vara med fast jag skulle vilja ha pallkragar i trädgården på baksidan. Väntar nog något år med förslaget då det också innebär en massa extra jobb. Vem vet förresten om de får vara ifred, tror vi måste "bo in" oss lite mer först. Många har ju bott här länge, flera sedan husen byggdes år 1994. 
Jag har förberett middagen, lax i ugn och ska läsa lite mer ur "Höstoffer" Yngsta dottern fick se för en tid sedan att de sålde ut biblioteks böcker i sin hemstad, 5 kr st, inplastade och fina. Hon fick tag i 3 st böcker av Mons Kallentoft åt mej. Ju fler jag läser av hans böcker ju mera fascinerad blir jag. Jag gillar dem mera än vad jag trodde jag skulle göra. Kanske också lite grann för att jag nu bor i staden han skriver om, haha. En känsla är dock att det är fler män än kvinnor som läser hans deckare.
De sista tonerna av en ny låt som spelas på radion klingar ut. Håller med programledaren, Dolly's röst åldras med värdighet, still going strong som pensionär!

Inga kommentarer: